draaber1

VVS

Forum Smede og VVS klarer alt inden for VVS.

Vand, varme, sanitet og gas er kernen i vores forretning, hvor de bedste fagfolk sikrer, at du får den højeste kvalitet.

Skal faldstammer udskiftes, varmeanlæg renoveres, pumper installeres, badeværelser forskønnes så er vi klar til opgaven.

Forum Smede og VVS håndterer alt fra det simple til det avancerede. Vi gør det til tiden og til din tilfredshed. Vi tilbyder også løbende service og eftersyn på alle VVS-installationer.

Vi giver gode råd og en samlet pris på arbejdet, inden vi går i gang.

vvs

Renovering

Forum Smede og VVS tilbyder en omfattende renovering af facade, hus, ejendom, som både kan sænke din el-regning og måske udnytte pladsen i din bolig bedre.

Ring til Forum Smede og VVS og få en snak med os om hvilken løsning, der er den rigtige for dig og som er mulig i din bolig, og om det overhovedet kan betale sig.

En større renovering med nøje udvalgte byggematerialer kan ændre husets oprindelige stil og arkitektur, hvis du ønsker dette. I fællesskab taler vi om valg af materialer, og hvordan du får den mest attraktive og energivenlige renovering af hus.

renovering

Nybyg

Går du med byggetanker – så brug vores erfaringer med nybygninger og udnyt dit hjem bedre.

Mulighederne for at bygge nyt og bygge til er blevet større med det nye bygningsreglement (BR08). Det er nu tilladt at bygge på en større del af grunden, og det er tilladt at bygge småbygningerne både højere og bredere.

Det er alt sammen ændringer, der giver dig mulighed for at tilføje flere kvadratmeter til hjemmet, uden at det skal være en dyr fornøjelse.

Vi udarbejder gerne et tilbud på netop din opgave. Kontakt os og lad os tale om, hvordan vi sammen bedst kommer videre med dit projekt.

nybyg

Navigation